Mijn passie voor het paard in balans

Equilibrium by Yomi specialiseert zich in zachte en bewezen technieken met als doel het paardenwelzijn te vergroten en het paard weer terug in balans te brengen.

De missie van Equilibrium by Yomi: jouw paard weer terug in balans.

Equilibrium by Yomi biedt traditionele Chinese geneeskunde en bodywork voor paarden. Tijdens een behandeling combineert Yomi eeuwenoude technieken met moderne kennis om jouw paard zijn beste zelf te laten worden.

Wie ben ik

Ik ben Yomi. Mijn eerste eigen paard Hettie heeft een aantal gezondheidsuitdagingen waar de reguliere geneeskunde geen blijvende en structurele oplossingen voor kon bieden. Ik ben verder gaan zoeken naar oplossingen die wél weer de balans terug konden brengen. Zo kwam ik terecht bij de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) en leerde ik de technieken die nodig waren om accurate diagnoses volgens deze leer te stellen en een behandelplan op te zetten. De zachte behandeltechnieken met grote impact zorgden bij mij voor een honger naar meer. Ik ben na de opleiding tot TCM practitioner bij Alona me verder gaan verdiepen in Equine Bodywork, waar ik o.a. technieken uit de Craniosacraal therapie leerde. Ook de invloed van voer en de huisvesting op het algehele welzijn neem ik mee in de behandelingen, om zo een compleet pakket aan te bieden om jouw paard te helpen weer in balans te komen!

Neem vandaag nog contact met Yomi op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik probeer zo snel mogelijk te helpen.